Пример страница

Јана Бурческа : Најхрабра на Сегвеј

Јана Бурческа : Најхрабра на Сегвеј

Младата пејачка Јана Бурческа која пред неколку години на јавноста и стана позната преку музичкото шоу „Македонски Идол“ каде се издвои со својот талент и харизма,..

Posted by superadminsegway in
ТОП КЛАСА – PORSCHE & SEGWAY

ТОП КЛАСА – PORSCHE & SEGWAY

ТОП КЛАСА – PORSCHE & SEGWAY
ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ – Dreams of drivers
НЕКОЛКУ ФОТОГРАФИИ – 1000 ВОЗДИШКИ

Уживајте со Segway Macedonia – Info@kouzon.com.mk

 

Posted by superadminsegway in
УЧЕСТВО НА „ ВОЗИ ПРАВО – ВОЗИ ЗДРАВО “

УЧЕСТВО НА „ ВОЗИ ПРАВО – ВОЗИ ЗДРАВО “

KOUZON CAMPS & NIBENOT by Segway Macedonia

Почитувани Коузон кампери ,

Ви Благодариме за учеството во денешната прекрасна манифестација на Стопанска Банка „ Вози право – Вози..

Posted by superadminsegway in
Elegance in your movement

Elegance in your movement

KOUZON & Ninebot products

The Ninebot PTR E+ revolutionizing personal transportation! It’s perfect for getting around the neighborhood when the traffic is too much to deal with, commuting to work or it’s too just too far to walk. With a range of ~25 km you can ride it all day and charge..

Posted by superadminsegway in
Load more